Fri fragt i Danmark ved køb over 500kr!

Om Hej Søster

Velkommen til min lille butik!
Køb din Hej Søster tee lige her <3

Jeg har designet en smuk t-shirt med store ambitioner og kæmpe kærlighed med ønsket om at skabe stærke fællesskaber kvinder imellem.
Girl Power anno 2018 er kvinder der rækker ud og løfter hinanden op, stoler på hinanden og hepper på hinanden <3

T-shirten er skabt med nøje omtanke for miljøet, og derfor er den i 100% økologisk og bæredygtigt indisk bomuld.
Logoet er håndtegnet af kunstneren Karen Segall og printet i Danmark. 

Lidt om visionen bag t-shirten
Hej Søster er en græsrodsbevægelse der startede med en playliste jeg oprettede på Spotify kaldt "Hej Søster" udelukkende bestående af kvindelige danske musikere. Den har jeg lavet inspireret af mit virke som professionel musiker, da jeg er overordentlig træt af at se kvinder blive udeladt fra festivaler, "mest -spillede-lister" på radio, og til diverse prisuddelinger år efter år, når nu den danske musikscene rent faktisk bugner med så vanvittigt meget talent. Branchen står klar med de gamle slidte undskyldninger for hvorfor de ikke hyrer os. "Vi vælger kvalitet over køn" og "Der er jo bare mange flere mænd der spiller musik end kvinder".
I skrivende stund består playlisten af knap 70 (!) udøvende danske kvindelige artister og den vokser dagligt. Det føles helt rigtigt at tale mine medsøstre op og det har allerede kastet så meget kærlighed af sig. Jo flere der tilslutter sig bølgen, jo flere ringe i vandet vil vi skabe.

Jeg elsker at iværksætte og at hyre dygtige kvinder, så derfor har det været en fornøjelse at arbejde sammen med kunstneren Karen Segall, som har bragt min idé til logoet til live på fineste vis.

Spred budskabet og sig "Hej Søster". Tak for jer der lytter, køber og støtter op <3
Det gør at jeg kan dedikere endnu mere tid til at sætte projekter i søen som alle har det til fælles at de hylder og opløfter søsterfællesskabet.

HEJ SØSTER!

Kærligst Maria


FØLG OS PÅ INSTAGRAM